Comfortabel en onbezorgt kamperen

Ingerichten tenten op camping De Heldense Bossen

Ingerichte tenten

Comfortabel en rijk uitgeruste kampeertenten in Noord-Limburg.

Boek op 5-sterren camping De Heldense Bossen in Helden (Noord-Limburg) een volledig ingerichte tent geplaatst voor luxe en onbezorgd kampeerplezier. De tenten staan op een houten vlonder, zodat het op een wat killere dag of nacht toch nog goed vertoeven is.

Met een kacheltje en of de vaste bedden in de tent Comfort is het ook goed kamperen in het voor- of naseizoen.

Elke tent beschikt over een 10A stroomvoorziening, een wateraansluiting in de directe nabijheid, een tv-aansluiting en een uitgebreide inventaris, waaronder standaard een koelkast. Ook heeft u de beschikking over gratis WIFI. Dat alles staat garant voor een zorgeloze en comfortabele vakantie. Je kunt kiezen tussen een "lodge tent" en een "comfort tent". 

Lodge tent 

Maak kennis met onze nieuwe zeer ruime Lodge-tent. Vanaf 17 juni hebben we nu een tent met 25 m² binnenruimte, een 2 meter diepe luifel, vaste bedden voor 6 personen en overal ruim voldoende sta-ruimte. Net zoveel luxe als in een safari-tent, maar voor een veel betere prijs. De lounge tent heeft standaard luxe lounge-stoelen op het terras.

 

Comfort tent 

Dit is een tent voor 4 personen met 34 m² leefruimte, 3 slaapcabines en voorzien van een vaste kuip. Naast de standaard uitgebreide inventaris beschikt deze tent over vaste bedden, dekbedden/kussens  en comfortabele stoelen. Bedlinnen kun je aanvullend huren. Meer informatie is te vinden bij  Tent Comfort