Ingerichte tent

Comfortabel en volledig ingericht kampeer-klaar

Rens-Camp verhuurt zeer comfortabele en rijk uitgeruste kampeertenten in Noord-Limburg.

We hebben op 5-sterren camping De Heldense Bossen in Helden (Noord-Limburg) een aantal volledig ingerichte tenten geplaatst voor luxe en onbezorgd kampeerplezier, dat betekent zelf niets hoeven opzetten en gerieflijk slapen op een prachtig plaatsje op de camping. Onze tenten staan allen op een houten vlonder, zodat het zelfs op een wat kille dag of nacht toch nog goed vertoeven is.

 

 

Elke tent beschikt over een 10A stroomvoorziening, een wateraansluiting in de directe nabijheid, een tv-aansluiting en een uitgebreide inventaris:

Alles is aanwezig!

  • een koelkast,
  • vaste bedden, met dekbed en kussen,
  • 6 echte kampeerstoelen (in 5 standen verstelbaar),
  • een luxe kooktafel met een 3 pits gaskomfoor
  • een tv-aansluiting

En in het hoogseizoen tevens gratis WIFI.
Dat alles staat garant voor een zorgeloze en comfortabele vakantie.
Verder kun je een tv (met dvd-speler) bij ons huren, evenals bijvoorbeeld een skottelbraai, een relax-stoel of een gaskachel (zie Extra’s te huur 2017).
Talloze keuzes die de vakantie tot een waar plezier maken!

 

bardani-dream-lodge-460-vario-2 tentinrichting

 

De tent heeft veel leefruimte (ruim 34 m²) en dat betekent ideaal voor een gezin met kinderen. Veel slaapplaatsen en zelfs met wat minder weer voldoende ruimte in de tent om ook nog te kunnen spelen.

 

In de 3 slaapcabines hebben we 4 vaste bedden geplaatst voorzien van dekbedden en kussens. Indien je komt met meer dan 4 personen plaatsen we een extra koepeltent, met daarin een tweepersoons luchtbed. Als extra optie hebben we ook bedlinnen te huur.

  

Comfort tent voor 2017

Van

Tot

Laagseizoen

125 per weekend

320 per week

Hoogseizoen

425 per week

625 per week

 

 Huisdieren en roken zijn in onze tenten niet toegestaan.

Voor een totaaloverzicht van alle prijzen zie Prijslijst 2017 volledig ingerichte tent

Onze huurprijzen zijn inclusief de Comfort-plaats op de camping, toeristenbelasting, elektriciteit en alle faciliteiten op de camping (zwembad, animatie, e.d.). Daarnaast wordt er alleen nog borg (à € 75,=) in rekening gebracht. Zelfs de schoonmaak- en reserveringskosten zitten bij ons al in de huurprijs!

Wil je direct reserveren, klik dan hier.