Tenten om mee te nemen!

Tent huren

U kunt bij ons een kwalitatieve 2/3, 4, 5 en 6 persoons tent huren. Deze tenten zijn zeer ruim en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u bij ons ook groepstenten en partytenten huren.

De tenten zijn met zorg in ons assortiment opgenomen, zijn gemakkelijk op te zetten en bieden u tijdens uw vakantie veel comfort. De tenten zijn op de camping een echte eyecatcher, zijn zeer ruim, hebben een inritsbaar grondzeil en een aanritsbare luifel. U kunt zo met het hele gezin onbezorgd op vakantie.

Het huren van deze tenten is stukken goedkoper dan u een tent op een camping huurt. 

De Obelink familia 4 is een 4 persoons familietent. Voor gezinnen met één of twee kinderen is dit een uitstekende tent om mee op vakantie te gaan.

De tent is uitgerust met een inritsbaar kuipgrondzeil en een aanritsbare luifel.

De Obelink familia 4, bestaat uit twee slaapcabines twee 2 persoonscabines, daarnaast heeft hij nog een grote leefruimte.

Wilt u iets meer ruimte dan kiest u voor de Outwell bear lake 6.
De Outwell hilo reef is een 5 persoons familietent. Deze tent is zeer ruim en is een uitstekende tent voor gezinnen die langer op éénzelfde plaats verblijven. De tent heeft grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. De Hilo reef heeft aan beide zijden een deur, en heeft dus in totaal drie mogelijk uitgangen.
De Outwell bear lake 6 is een uitstekende tent voor gezinnen die langer op éénzelfde plaats verblijven. De tent is uitgerust met een inritsbaar kuipgrondzeil en een aanritsbare luifel.

De outwell bear lake 6, bestaat uit twee slaapcabines één vierpersoons en één 2 persoonscabine, daarnaast heeft hij nog een grote leefruimte.

De Outwell bear lake 6 heeft aan beide zijden een deur. en heeft dus in totaal 3 mogelijke uitgangen.